E-mAiL miSTERi

Share
..

Salam..Hi,...
Dah lama aku tak kecoh dalam blog nih!..
biasalah akukan selalu sibuk =p...
Sekarang nih, sibuk cari Template, tak jumpa2 jugak dengan apa yang aku Nak!...

Hari Sabtu, Time Ko-kurikulum.. ada aktiviti KRS.. "Lintas Halangan", Unit beruniform lain pun ada... tapi tak ramai.. Paling ramai yang datang hari Sabtu... Puteri Renjer, "Mereka" Ada aktiviti Memasak,... nampak macam best... Berkepul-kepul asap... entah apa yang "mereka" Masak,.sampai Hangus kot?!.. huahua...

Pix : "Jangan Masak Orang Sudah!" =p

Nak Lebih Informasi tentang Aktiviti "Mereka" Sila click Link nih : :: Atinnye Blog! ::
National Monument Punya Bdak!... Hahaha...

Lintas Halangan :
Teringat aku masa Kem KRS ( Daerah )... Memang Mencabar... Kena simbah dengan Lumpur, lari satu Padang Sek. Teknik.. Dan Kawad!..

Huahua... Yaa.... Kedatangan Ahli KRS Memang "Mengalakkan" sabtu tu! XD...
Lintas Halangannye boleh tahanlah....

- Guling-guling sampai Pening
- Lari satu Gelanggang Bola Keranjang
- Makan "Roti Pelik"... "Sayur ape Kak Atiqah Letak, rasa pahit!!"
- Main cat-cat muka "huahua,Macam Askar!"
- Nyanyi lagu, Menari sekali! "Norvita Suruh!"
- Jalan Itik,... Paling senang!..
- Tekan Tubi 30 Kali... "Tak dapat Klu!" X(

- Cari Nama Panjang Kak Tasneem,... "Bengang aku!, Susah betul!"
Akhirnya, dapat gak... Nick Name "Corny".. Jagung?! Huahua! kenapa Tak bagi
3 Suku je?! "selalu Bdak2 KRS Sebut!".. Hakikatnya.. Memang ada yg Tak kena
Dengan Tasneem... ( Giler2 sikit! ). [ Jangan Marahh... huahuahua ]

- Paling tak tahan... Lompat KATAK!,... dah penat lari sana sini, smpai2 je checkpoint
"Corny", ( Dia Lagi! ) dia suruh lompat katak... Jauh plak Tuu.. ( aku dengan
Rahman Sabar je! )

- Tugasan Last = Kena Cari Shakeer, satu sekolah Kitaorang Round, tapi tak jumpa2
jugak Mamat nih!. Last2, jumpa dekat Padang dengan budak2 puteri renjer... ( Time nih,
aku dgn Rahman kena Simbah air! ) "Nasib Baik air, bukan Lumpur" =)

Sepatutnye ada lagi,... aku tak nak cerita semua, nanti ada orang terasa...
Tengah Geram-geram Macam Nih.. Baik Baca Cerita Aku sediakan Dekat Bawah entry nih!


.
E-mAiL miSTERi

.
Seorang Lelaki telah menginap di sebuah hotel di Kuala Lumpur. Terdapat sebuah komputer di dalam bilik hotel itu. Dia pun mengambil keputusan untuk menghantar e-mail kepada isterinya.
.
Malangnya, dia telah tersalah taip alamat e-mail isterinya dan tanpa mengetahui kesilapan itu, dia terus menghantar e-mail tersebut.
.
Disebuah rumah di kedah pula, seorang janda baru sampai ke rumahnya selepas pulang daripada majlis pengebumian suaminya.
.
Janda tersebut mengambil keputusan untuk menyemak e-mailnya dan melihat sekiranya terdapat mesej daripada saudara-mara dan teman-temannya.
.
Selepas membaca e-mail pertama itu si janda tersebut pun pengsan. Anak lelaki janda tersebut bergegas ke bilik ibunya dan mendapati ibunya terlentang di lantai dan dia pun membaca mesej di dalam skrin Komputer:
.
**********************************************************************
.
To : Isteri Kesayanganku
Date : 16 May 2002
Subject : Abang telah selamat sampai

.
Abang tahu Sayang pasti akan terkejut dengan kehadiran mesej ini. Mereka telah menyediakan komputer di sini pada ketika ini dan kita boleh menghantar e-mail kepada sesiapa sahaja terutama insan kesayangan kita.
.
Abang telah selamat sampai dan telah menginap dengan aman di sini. Abang lihat semuanya telah disediakan di sini untuk untuk kedatanganmu pada hari esok. Semoga berjumpa denganmu nanti, Sayang.
.
Abang harap perjalananmu ke sini nanti lebih bermakna seperti apa yang telah Abang lalui ketika ini.
.
Name : NabiL Harith
Website : www.pemudajalanan.blogspot.com


0 479 KoMen:Tambah Komen↴

Followers

Notes Updates

Notes Updates [31/12/2011]

# Pesanan dari Admin

Assalamualaikum dan salam sejahtera, Terima kasih kepada sesiapa yang mengunjungi dan menyokong 100% laman blog ini selama ia beroperasi. Tapi dukacita dimaklumkan bahawa admin tidak lagi dapat mengupdate blog ini atas masalah2 tertentu. Walaupun begitu laman blog ini tidak akan di delete, dan masih dapat digunakan oleh semua pengguna.

Senarai project blog oleh admin.
1. http://animaxwidget.blogspot.com
2. http://nnseyo.blogspot.com
3. http://muzikbel.blogspot.com

Laman blog peribadi.
http://nabilharith.blogspot.com - p/s : Sudah berhenti. Mungkin akan ada laman blog peribadi baru.

Laman Facebook - http://www.facebook.com/nabelnajib

TQVM for visiting my web blog. :)

| Other BlogSpot |

Do Visit and Follow, TQVM.

# www.muzikbel.blogspot.com
# www.nnseyo.blogspot.com
# www.saaranghaeyo.blogspot.com
# www.animaxwidget.blogspot.com

Update : Blog diatas tidak akan diupdate untuk sementara, kerana admin sibuk dengan pelajaran dan bulan ramadhan al-mubarak. TQ

Muzikbel Widget


About Me

My photo
Salam n Hi!, Nama saya Nabil Harith, umur 19 tahun (2011), bangga menjadi rakyat malaysia, a proud muslim dan kerjaya sebagai student di Politeknik Tuanku Syed Sirajuddin dan mengambil kursus Diploma Teknologi Komputer. Menjadikan blog sebagai wadah perkongsian dan diari 'hidup' diri ini.

Popular Posts

<< Buka Kotak ShoutBeL >>