Anas Tahir

Share
..


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Sebelum tu, tengok video ni,..





Lol, lawak kan?.. Aku ketawa sampai sakit perut tengok gelagat adik Faizal Tahir ni..
ahahaa.. Reaksi muka dia paling kelakar..
Satu hari tu aku tak boleh tido.. asyik teringat video ni..
hampeh btul.. ahaha..

oke,
Mungkin anda tertanya-tanya siapa Anas Tahir ni kan?..

Kalau hangpa nak taw, dia ni memang adik kepada Faizal Tahir..
tapi aku tak taw dia ni adik yang keberapa..
Hebat betul la family dia ni, dulu abang Kumpulan Mirwana tapi sekarang dah jadi "Superman",.. ahaha,..
Adik pulak Kumpulan Fareast.. Sekarang belajar dekat Swansea ( Laut Itik ), Buat video lagu pun boleh jadi famous ( Utube )..
Macam Perli je, ahahaa.. Minta maaf.. gurau je..

Abang Anas ni juga merupakan Ahli Kumpulan nasyid Fareast yang cukup terkenal dengan lagu "Menanti di Alam Barzakh".. insaf bile dengar nasyid tu..

tak percaya?
Sila lihat dengan teliti video ni,. ( Fareast - NurSyahadah )



Cuba hangpa tengok video ni minit ke ( 1.02 dengan 2.32 )
sama kan?
muka time tu "suci" je berbanding dengan sekarang ni,..
agak-agak Anas bila pakai ketayap ( songkok ) jadi alim kot?
Keren abis deh!..
ahaha..

Oke,..
JoM kita layan video Fareast - Menanti di alam Barzakh..
Insaf sket + Boleh tengok muke Anas Tahir sok Alim dalam video ni.. ahaha..


"Cube try tengok dengan teliti Video ni, di mana Abang Anas?"


Btw, Hangpa usha-usha la video AnasTahir dekat
http://www.youtube.com/user/anastahir

dan Abang Anas punya Fotopages http://anastahir.fotopages.com

P/s : Maaf, entri kali agak klam kabut sket. Bz ni. Btw Jgn lupe Komen byk2 XD!..

2 479 KoMen:Tambah Komen↴

Nurul 'U' said...

a'ah betul tu..kelakar bila tgk..cuba tengok lagu anak yang dia nyanyi lagi klakar...

Nabil said...

tajuk dia "anak koq" tu kan?
mcm xpakai bju je si anas tu..
ahahaa.. lawak jgak..

tpi yg aku ske video "Belaian Jiwa".

itu dia serius sket nyanyi..
sedap..
dia bt khas utk tunang dia..
xsilap aku Sakinah..

http://sakiiinah.blogspot.com
tpi aku xpasti la, betul ke x dia dh bertunang..
ngeee..

Haish "Genji, genjiii.."

Followers

Notes Updates

Notes Updates [31/12/2011]

# Pesanan dari Admin

Assalamualaikum dan salam sejahtera, Terima kasih kepada sesiapa yang mengunjungi dan menyokong 100% laman blog ini selama ia beroperasi. Tapi dukacita dimaklumkan bahawa admin tidak lagi dapat mengupdate blog ini atas masalah2 tertentu. Walaupun begitu laman blog ini tidak akan di delete, dan masih dapat digunakan oleh semua pengguna.

Senarai project blog oleh admin.
1. http://animaxwidget.blogspot.com
2. http://nnseyo.blogspot.com
3. http://muzikbel.blogspot.com

Laman blog peribadi.
http://nabilharith.blogspot.com - p/s : Sudah berhenti. Mungkin akan ada laman blog peribadi baru.

Laman Facebook - http://www.facebook.com/nabelnajib

TQVM for visiting my web blog. :)

| Other BlogSpot |

Do Visit and Follow, TQVM.

# www.muzikbel.blogspot.com
# www.nnseyo.blogspot.com
# www.saaranghaeyo.blogspot.com
# www.animaxwidget.blogspot.com

Update : Blog diatas tidak akan diupdate untuk sementara, kerana admin sibuk dengan pelajaran dan bulan ramadhan al-mubarak. TQ

Muzikbel Widget


About Me

My photo
Salam n Hi!, Nama saya Nabil Harith, umur 19 tahun (2011), bangga menjadi rakyat malaysia, a proud muslim dan kerjaya sebagai student di Politeknik Tuanku Syed Sirajuddin dan mengambil kursus Diploma Teknologi Komputer. Menjadikan blog sebagai wadah perkongsian dan diari 'hidup' diri ini.

Popular Posts

<< Buka Kotak ShoutBeL >>