Episode 001 - Yeah Follower Pertama dan Blog Baru

Share
..
Salam and Hi!..

Pukul 11 baru dapat update blog.. dari pagi tadi asyik 'busy' memanjang setting macam-macam benda, al-maklum la blog baru buat.. Benda yang aku puas sangat dapat buat ialah system komen tu.. memamng unik siap ada emoticon lagi.. hehe, dan tidak lupa juga cbox bahagian smiley tu ada banyak aku letak.. comel-comel je.. nanti kalau nak komen dekat cbox / shoutbox, jangan lupa tekan smiley dekat bawah 'form' tu dan pilih ja smiley yang berkenan.. baru meriah.. haha

Jutaan terima kasih kepada follower aku yang pertama iaitu Hafizah!.. hehe.. sebagai hadiah, aku promote blog ang dalam entry.. ni.. tenkiu2.. XD
Tidak lupa juga Follower yang ke-2, Nurul Hanani dan Follower yang ke-3, Farra Naomei. ;D

Tapi seriously, aku tak perasaan pown angpa semua follow aku.. tiba-tiba ja ada Follower. ngee~~..

Jom jalan-jalan dekat Blog Depa!.. ;)


Click Link - > No.1 - Fizah Yaya



Click Link - > No.2 - Cik Nurul



Click Link - > No.3 - Farra Naomei


Actually diorang ni satu kelas dekat poli aku.. hehe.. :D

Dan Terima Kasih kepada semua yang berkunjung ke Blog baru Nabel. ;)

0 479 KoMen:Tambah Komen↴

Followers

Notes Updates

Notes Updates [31/12/2011]

# Pesanan dari Admin

Assalamualaikum dan salam sejahtera, Terima kasih kepada sesiapa yang mengunjungi dan menyokong 100% laman blog ini selama ia beroperasi. Tapi dukacita dimaklumkan bahawa admin tidak lagi dapat mengupdate blog ini atas masalah2 tertentu. Walaupun begitu laman blog ini tidak akan di delete, dan masih dapat digunakan oleh semua pengguna.

Senarai project blog oleh admin.
1. http://animaxwidget.blogspot.com
2. http://nnseyo.blogspot.com
3. http://muzikbel.blogspot.com

Laman blog peribadi.
http://nabilharith.blogspot.com - p/s : Sudah berhenti. Mungkin akan ada laman blog peribadi baru.

Laman Facebook - http://www.facebook.com/nabelnajib

TQVM for visiting my web blog. :)

| Other BlogSpot |

Do Visit and Follow, TQVM.

# www.muzikbel.blogspot.com
# www.nnseyo.blogspot.com
# www.saaranghaeyo.blogspot.com
# www.animaxwidget.blogspot.com

Update : Blog diatas tidak akan diupdate untuk sementara, kerana admin sibuk dengan pelajaran dan bulan ramadhan al-mubarak. TQ

Muzikbel Widget


About Me

My photo
Salam n Hi!, Nama saya Nabil Harith, umur 19 tahun (2011), bangga menjadi rakyat malaysia, a proud muslim dan kerjaya sebagai student di Politeknik Tuanku Syed Sirajuddin dan mengambil kursus Diploma Teknologi Komputer. Menjadikan blog sebagai wadah perkongsian dan diari 'hidup' diri ini.

Popular Posts

<< Buka Kotak ShoutBeL >>