Sebuah bukti cinta yang indah, dan mengatakan mereka percaya bahawa binatang tidak memiliki jiwa!

Share
..
Salam and Hi!



Mesti pelik kan baca tajuk entri aq kali ni? huhu
Sebenarnya ia adalah hasil pertolongan google translate yang menterjemahkan ayat french dari seorang komen di youtube iaitu "Une belle preuve d'amour, et dire qu'on pense que les animaux n'ont pas d'âme!". huhu.

Awat la malam ni aku banyak cerita pasai youtube. =="

Video ni memang sedih, aku tengok pada awalnya hairan kepada kucing lagi sekor tu tak gerak, tapi ada lagi satu ekor kucing ni dok urut-urut si kucing yang terbaring. huhu. Then, i realise that kucing tu dah tak bernyawa. =(. hmm.. kowang tengok je la.. huhu

Ini Tajuk Youtube :-
"INCROYABLE ! ce chat REFUSE de laisser partir sa copine MORTE !! ='( ♥"
yang bermaksud "Luar biasa! kucing menolak untuk membiarkan pacarnya DEAD! = '(♥"



P/S : terima kasih pakcik google translate. ;D

0 479 KoMen:Tambah Komen↴

Followers

Notes Updates

Notes Updates [31/12/2011]

# Pesanan dari Admin

Assalamualaikum dan salam sejahtera, Terima kasih kepada sesiapa yang mengunjungi dan menyokong 100% laman blog ini selama ia beroperasi. Tapi dukacita dimaklumkan bahawa admin tidak lagi dapat mengupdate blog ini atas masalah2 tertentu. Walaupun begitu laman blog ini tidak akan di delete, dan masih dapat digunakan oleh semua pengguna.

Senarai project blog oleh admin.
1. http://animaxwidget.blogspot.com
2. http://nnseyo.blogspot.com
3. http://muzikbel.blogspot.com

Laman blog peribadi.
http://nabilharith.blogspot.com - p/s : Sudah berhenti. Mungkin akan ada laman blog peribadi baru.

Laman Facebook - http://www.facebook.com/nabelnajib

TQVM for visiting my web blog. :)

| Other BlogSpot |

Do Visit and Follow, TQVM.

# www.muzikbel.blogspot.com
# www.nnseyo.blogspot.com
# www.saaranghaeyo.blogspot.com
# www.animaxwidget.blogspot.com

Update : Blog diatas tidak akan diupdate untuk sementara, kerana admin sibuk dengan pelajaran dan bulan ramadhan al-mubarak. TQ

Muzikbel Widget


About Me

My photo
Salam n Hi!, Nama saya Nabil Harith, umur 19 tahun (2011), bangga menjadi rakyat malaysia, a proud muslim dan kerjaya sebagai student di Politeknik Tuanku Syed Sirajuddin dan mengambil kursus Diploma Teknologi Komputer. Menjadikan blog sebagai wadah perkongsian dan diari 'hidup' diri ini.

Popular Posts

<< Buka Kotak ShoutBeL >>