Mat Luthfi Dikehendaki Wartawan Remaja

Share
..
Salam and Hi!..

Maaf lambat update, sibuk sangat dengan 3 project blog terbaru. So, aku mengambil sedikit masa untuk men-update blog aku yang dah berapa hari x"berkemas" nie..

Kenal Mat Luthfi? Vlogger yang famous sekarang ini. Dan boleh dikatakan ranking 1 vlogger terhebat. Dan Anwarhadi ditangga ke-2. Hihi, Huh? tidak kenal Mat Luthfi? Click sini utk ke video channel dia -> http://www.youtube.com/user/matluthfi90


Video yang aku paling suka, mesej yang sangat berguna [ Click untuk besarkan ]

Best video dia habaq ang.. Hari ini aku saja nak tengok balik channel dia, kowt-kowt ada video baru dari dia. Tapi tak ada, mungkin sibuk dengan ujian?, Bila aku tengok video dia, aku terbaca satu komen ni, dari wartawan Remaja TV3 @ TV9. Tengok gambar dibawah :



Bila Mat Luthfi balik nanti mesti ramai nak autograph dia nanti. haha. Keep it up!

0 479 KoMen:Tambah Komen↴

Followers

Notes Updates

Notes Updates [31/12/2011]

# Pesanan dari Admin

Assalamualaikum dan salam sejahtera, Terima kasih kepada sesiapa yang mengunjungi dan menyokong 100% laman blog ini selama ia beroperasi. Tapi dukacita dimaklumkan bahawa admin tidak lagi dapat mengupdate blog ini atas masalah2 tertentu. Walaupun begitu laman blog ini tidak akan di delete, dan masih dapat digunakan oleh semua pengguna.

Senarai project blog oleh admin.
1. http://animaxwidget.blogspot.com
2. http://nnseyo.blogspot.com
3. http://muzikbel.blogspot.com

Laman blog peribadi.
http://nabilharith.blogspot.com - p/s : Sudah berhenti. Mungkin akan ada laman blog peribadi baru.

Laman Facebook - http://www.facebook.com/nabelnajib

TQVM for visiting my web blog. :)

| Other BlogSpot |

Do Visit and Follow, TQVM.

# www.muzikbel.blogspot.com
# www.nnseyo.blogspot.com
# www.saaranghaeyo.blogspot.com
# www.animaxwidget.blogspot.com

Update : Blog diatas tidak akan diupdate untuk sementara, kerana admin sibuk dengan pelajaran dan bulan ramadhan al-mubarak. TQ

Muzikbel Widget


About Me

My photo
Salam n Hi!, Nama saya Nabil Harith, umur 19 tahun (2011), bangga menjadi rakyat malaysia, a proud muslim dan kerjaya sebagai student di Politeknik Tuanku Syed Sirajuddin dan mengambil kursus Diploma Teknologi Komputer. Menjadikan blog sebagai wadah perkongsian dan diari 'hidup' diri ini.

Popular Posts

<< Buka Kotak ShoutBeL >>