Perkhidmatan percuma buat widget "kawaii" anda sendiri

Share
..
Salam n Hi!


Gambar Hiasan =="

Hari ini Nabel ada benda special nak bagitau dekat korang, apa benda nye? hehe, Start hari ni Nabel akan terima apa-apa permintaan korang yang nak buat widget "kawaii" yang ada muka korang. Eh? Besh ke? Ada contoh? Lihat dekat bawah - Ni Contohnya :
Contoh widget diblog lepas pasang widget kawaii -> http://nnseyo.blogspot.com


DAN WIDGET INI BOLE DILETAKKAN DI BAHAGIAN 'BAWAH KANAN' Blog anda DAN 'BAWAH KIRI' BLOG ANDA Seperti widget index dan widget di nnseyo.blogspot.com

Amacam besh x? huhu

Syarat-syarat : [ Mudah Ja ]

1. Anda perlu buat satu entry khas pasal widget tu dan linkkan ke blog ini

2. Add saya di facebook -> http://www.facebook.com/akunabel untuk memudahkan urusan

3. Lepas dah add/approve, tag saya dengan gambar-gambar yang anda nak jadikan widget [ gambar yang ditag akan diremove tagnya lepas saya save gambar anda ].

4. Gambar anda perlu la menutup aurat. ;)

5. Sediakan 3 Ayat. CTH: | HI, Selamat datang! | Follow saya | Terima Kasih. Tidak boleh melebihi 25 perkataan setiap satu ayat. :)

6. Dan saya akan terjah blog korang lepas siap! Mungkin bila masuk poli balik busy, so hari sabtu ahad la saya akan siapkan tempahan anda.

7. Jangan lupa jadi follower http://nnseyo.blogspot.com dan blog nie. Ngee~

8. Kalau setuju, sila tinggalkan komen dibawah Nama, link blog, link facebook [ sangat-sangat perlu, huhu ].

15 479 KoMen:Tambah Komen↴

wani said...

comelnya.. mahu juga hehehe :-p

Nabel said...

@Wani, mahu? request ja.. mudah.. follow ikut step dia.. insyallah dlam 1 jam bole siap. klau busy 1 hari.. hehe

lala said...

nabil nk jugaa....
nk gmbr lain bleh x...

Nabel said...

Ish lala ni.. hehe, bole je. tpi ayat sama ek?
sebab tang ayat tu la makan masa lama. kiki
tag aq dkat fb pix ang, dlm 10-20 minit siap. (nanti aq dilit la. huhu)

ieykahazieyka said...

cmne nk linkkn ke blog kamu ?

lala said...

tq nabil...
aq daa tag...

YaYa said...

yaya nak jugak!!!
sangat comell

Baiduri Collection said...

macammana nak tukar header background atas sekali?
nk letak pic sendiri?

YaYa said...

http://selembutsuteranadya.blogspot.com/2011/06/perkhidmatan-percuma-buat-widget-kawaii.html

~nUruLovErsmYliFe~ said...

cuke2!!! comelnye widget tu.. )^_^)

:: sAys :: said...

wAH.... mENARIK NI...nAK JOIN LA...nAK...SATU GAK...LA...mCM TU...BLEH X??? HUHU....

:: sAys :: said...

zafyra
https://www.facebook.com/zafyra.tomel
https://www.facebook.com/zafyra.tomel

mairasafa said...

nk jgk.. :)
ley tlg watkn ke?

Miss Coklat Story said...

nk gk boleh x..bpe lme leh siap nie

ijan said...

Cam ne nak PM?? :?

Followers

Notes Updates

Notes Updates [31/12/2011]

# Pesanan dari Admin

Assalamualaikum dan salam sejahtera, Terima kasih kepada sesiapa yang mengunjungi dan menyokong 100% laman blog ini selama ia beroperasi. Tapi dukacita dimaklumkan bahawa admin tidak lagi dapat mengupdate blog ini atas masalah2 tertentu. Walaupun begitu laman blog ini tidak akan di delete, dan masih dapat digunakan oleh semua pengguna.

Senarai project blog oleh admin.
1. http://animaxwidget.blogspot.com
2. http://nnseyo.blogspot.com
3. http://muzikbel.blogspot.com

Laman blog peribadi.
http://nabilharith.blogspot.com - p/s : Sudah berhenti. Mungkin akan ada laman blog peribadi baru.

Laman Facebook - http://www.facebook.com/nabelnajib

TQVM for visiting my web blog. :)

| Other BlogSpot |

Do Visit and Follow, TQVM.

# www.muzikbel.blogspot.com
# www.nnseyo.blogspot.com
# www.saaranghaeyo.blogspot.com
# www.animaxwidget.blogspot.com

Update : Blog diatas tidak akan diupdate untuk sementara, kerana admin sibuk dengan pelajaran dan bulan ramadhan al-mubarak. TQ

Muzikbel Widget


About Me

My photo
Salam n Hi!, Nama saya Nabil Harith, umur 19 tahun (2011), bangga menjadi rakyat malaysia, a proud muslim dan kerjaya sebagai student di Politeknik Tuanku Syed Sirajuddin dan mengambil kursus Diploma Teknologi Komputer. Menjadikan blog sebagai wadah perkongsian dan diari 'hidup' diri ini.

Popular Posts

<< Buka Kotak ShoutBeL >>